112ZadarZadne-Izdvojeno

SVEĆENIK UHIĆEN ZBOG SEKSA ‘Dragi župljani, ne vjerujte da su me našli s muškarcem u autu’

policija3Navodno su policajac i policajka koji su te večeri bili u ophodnji zatekli vozilo parkirano na obali Vranskog jezera. U ophodnji su bili zbog ilegalnih ribolovaca koji često na Vranskom jezeru noću love ribu

Misa jedne protekle nedjelje ostat će zauvijek u sjećanju vjernika župe u okolici Zadra, jer su s oltara čuli ono što nikad nisu, piše Voxportal.hr. Naime, njihov je svećenik u jednom trenutku prekinuo misu, rekavši im:
– Dragi župljani, na vjerujte kad vam kažu da su me našli s drugim muškarcem u autu!

Uslijedio je šok, iako malo manji od onog što su ga doživjeli kada se mjestom pronio glas o njihovu župniku koji da je sa drugim muškarcem zatečen u ljubavnom odnosu u autu, bolje reći – na autu!

Identitet svećenika nije otkriven obzirom da nitko od svjedoka ove priče o njoj nije htio svjedočiti svojim imenom i prezimenom.

Navodno su policajac i policajka koji su te večeri bili u ophodnji zatekli vozilo parkirano na obali Vranskog jezera. U ophodnji su bili zbog ilegalnih ribolovaca koji često na Vranskom jezeru noću love ribu, pa su im i te večeri postavili zasjedu.

U jednom su trenutku u šikari navodno vidjeli auto koji im je bilo sumnjiv obzirom da je bila kasna večer. Bili su, naime, sigurni da je riječ o krivolovcima i da su tim autom upravo dovezli alat za krivolov ribe na Vranskom jezeru. Polako su se prišuljali vozilu, misleći kako će ih uhvatiti na djelu, a onda je uslijedio – šok! Na haubi auta dvojica su muškaraca navodno imala seksualni odnos.

Ne zna se jesu li u šoku bili više oni ili policajci, no policija je reagirala shodno zakonu i privela ih zbog remećenja javnog reda i mira obzirom da su seksualni odnos imali na javnom mjestu. No, kada su ih doveli u biogradsku postaju, tamo je uslijedio još veći šok – pri legitimiranju su u jednom od muškaraca prepoznali svećenika ravnokotarskog sela.

Drugi muškarac mještanin je jedne općine kraj Biograda, koji je navodno u tom kraju poznat po svojoj homoseksualnoj orijentaciji koju više ni ne krije.

Pokušavajući se izvući iz sramote u kojoj se našao, svećenik je policiji rekao kako su tu došli samo riješiti neke stvari i razgovarati.
Kako se priča brzo pročula, svećenik je osjetio potrebu da se opravdava čak i za oltarom, pa se “ukopao” još više, rekavši pred vjernicima da “to što su čuli nije istina”.





Related Articles

Back to top button