ZadarZadne-Izdvojeno

POGLEDAJTE VIDEO – Stopostotna podrška zaposlenika aerodroma: ne damo našu heroinu Katu

lukardDirektorica Zračne luke Zadar Katica Pupić Bakrač danas je dobila stopostotnu podršku 122 zaposlenika aerodroma koji se protive najavi njene smjene.

– Prije 15 godina mi smo bili brod koji je potonuo, šest mjeseci nismo primili plaću, a naša je Katica, ne samo uzdigla tvrtku već iza nje stoje nemjerljivi rezultati i ona je naša heroina, kazala je Željka Pintarić koja na zadarskom aerodromu radi 25 godina.

Smatramo da je isplata stimulativnog dijela plaće zaslužna i legalna, te da direktorica ni u jednom trenutku nije u prekršaju niti je napravila išta protivno zakonu. Svjedoci smo da je radila i po 15 sati dnevno. Posljednjih 15 godina zajedno s nama zaposlenicima uspješno je vodila Zračnu luku Zadar, omogućivši njen rast i razvoj, zapošljavanje i prosperitet cijele regije. Želimo da svojim entuzijazmom, iskustvom i energijom i sposobnošću nastavi obavljati dužnost direktorice, navodi su javne podrške.

Zaposlenici Zračne luke Zadar poručili su resornom ministru Hajdaš Dončić da posluša glas razuma. Ukoliko ustraje u svojoj namjeri da smjeni direktoricu Pupić Bakrač, on na dušu stavlja sudbinu te tvrtke. Osobito u vrijeme, dok drugi aerodromi ugovaraju sezoni, vlasnik zadarskog mijenja upravu, upozorili su zaposlenici zadarskog aerodroma u Zemuniku.

Najava iz Ministarstva pomorstva prometa i veza kako će se 24. rujna održati skupština Zračne luke, danas je službeno odgođena. Kako ne bi ministar Siniša Hajdaš Dončić opet kršio zakon zbog procedure sazivanja skupština, taj sudbinski datum je, doznaje se ostavljen za idućih mjesec dana.





Related Articles

Back to top button