ZadarZadne-Izdvojeno

Sredi mi apartman, brod i roštilj: Kako je Kalmeta nasjeo na poziv “tajnika” Mladena Bajića

kalmeta25102013-youtubePoznati komičar Davor Jurkotić iz emisije “U zdrav mozak” jučer je nazvao gradonačelnika Zadra Božidara Kalmetu.

Kalmetu se zadnjih dana povezuje s aferom Hrvatskih autocesta te se nagađa da mu slijedi uhićenje. Na YouTubeu je video vrlo brzo postao veliki hit, a gledanost mu svakom minutom raste.

Sve počinje tako da Jurkotić, predstavivši kao Tokić, tajnik Mladena Bajića, nazove Grad Zadar te traži samog gradonačelnika. Iako je Kalmeta već otišao iz ureda, on se vraća te se javlja na telefon.

“Tajnik Tokić” Kalmeti govori kako Bajić za vikend planira posjetiti Zadar te da mu sam Kalmeta pronađe adekvatan smještaj s pogledom na Ugljan, brod, organizira roštilj i obavezno izlet na Kornate. Kalmeta je naravno vrlo susretljiv, na sve pristaje i govori da će to biti riješeno.

Poziv se nastavlja tako da ga “tajnik Tokić” prespaja Bajiću, a njega naravno nikako ne može dobiti. Zabunom dobiva voditelja istražnog centra gdje se nalaze nedavno uhićeni bivši pomoćnici. Nakon toga se Kalmeta natrag vraća Tokiću koji mu opet govori o gradelama i dogovoru oko novonastale situacije.

Kako je tekla cijela podvala pogledajte u videu.





Related Articles

Back to top button