ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Skroče ekskluzivno za ZDNews.hr: Allenu još mjesec dana, ništa od Boise i Plaisteda; Nazor: Bit će odlazaka i dolazaka

Trent Plaisted

Dramatično i kaotično stanje u Košarkaškom klubu Zadar nakon neočekivanog poraza od MZT-a i dalje se nastavlja. Tako su jučer pod budnim okom trenera Ante Nazora već od 9 ujutro trenirali Ivan Mikulić, Marko Ramljak, Jozo Brkić i Franko Kaštropil, dok se ostatak igrača navedenoj četvorci pridružio u 10 sati kada je započeo kolektivni trening.

– Nema ništa novoga, čekamo da Uprava donese odluku o Jordanu, pa ćemo vidjeti što i kako ćemo dalje. Kao što i sami znate, naša momčad je uspavana i pojedini igrači djeluju nezainteresirano. Mi smo tu da ih ‘razbucamo’ i probudimo, jer s ovakvim pristupom nećemo daleko – kazao nam je Nazor. Na upit hoće li dolaskom Jordana biti otpuštanja nekih igrača, Nazor je odgovorio pozitivno. – Bit će odlazaka i dolazaka.

S druge pak strane, sportski direktor, Branko Srkoče uvjeren je da će dolaskom Jordana momčad dobiti dodatno na kvaliteti. U razgovoru za ZDNews.hr kazao je i kako je Chaisson Allenu ugovor ‘rastegnut’ na još mjesec dana.

– Kada je riječ o Allenu, mislim da ne bi bilo pošteno ni korektno da ga otpustimo ozlijeđenog. Evo vam ekskluzivna informacija, prije desetak minuta sam razgovarao s njegovim agentom i dogovorili smo da on ostane u Zadru još mjesec dana, pa će tako nakon što se oporavi odigrati za nas još nekoliko utakmica i onda ćemo donijeti konačnu odluku o njemu. Što se tiče Jordana, on je definitivno novi igrač Zadra i nastupit će protiv Szolnokija. O otpuštanjima pojedinih igrača, odnosno o njihovom pristupu prema dresu kluba bi se moglo razgovarati. Uporno ponavljam igračima, ako ste ne zadovoljni, a to sam rekao i Amerikancima, izvolite uzeti ispisnicu i napustite klub. Pa nećemo mi nikoga na silu držati u klubu! Mora se znati jedna doza poštovanja i korektnosti, a to pojedini igrači očito nemaju. Mi (glavni trener, pomoćni trener, direktor… op.p.) svakodnevno razgovaramo s igračima i pokušavamo ih probuditi iz ove letargije u koju su upali. Nadam se da ćemo dolaskom Jordana probuditi one koji već neko vrijeme spavaju – kazao je za Srkoče koji je prokomentirao i učestalo spominjanje Trenta Plaisteda i Vladimera Boise u kontekstu povratka u Zadar.  – Od Boise i Plaisteda neće biti ništa. Mi smo Trenta željeli na početku sezone, no tada je to bio preveliki zalogaj za nas. S Boisom nismo kontaktirali.

 





Related Articles

Back to top button