ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Skroče demantira Skroču, a Marko Car ostaje u Zadru!

carevski1Nakon što je direktor KK Zadar, Boris Skroče u razgovoru za ZDNews.hr, kasnije i portal 057info kazao kako se ugovor s Markom Carom neće potpisati, za što je i naveo argumentaciju, danas drugi Skroče, sportski direktor, Branko, javnosti obznanjuje kako su se Košarkaški klub Zadar i Marko Car u konačnici dogovorili.

Boris Skroče prije dva dana: ‘Ugovor na žeton nam nipošto ne odgovara’

Naime, prije samo dva dana Boris Skroče izjavio je kako jedan od prijedloga koji Car nudi Zadru, ugovor na “žeton”, klubu nipošto nije interesantan. No, unatoč protivljenju direktora, upravo takav ugovor Car ovih dana potpisuje sa Zadrom.

Za kraj dodajmo kako je u razgovoru za ZDNews.hr, također od prije dva dana, Boris Skroče kazao kako je Andrew Lawrence ‘zadarski car’ te kako nema potrebe za potpisivanjem ugovora s Markom Carom.

Također, za teoretičare zavjere bit će zanimljiva informacija kako se cijela saga oko Marka Cara do posljednjeg čina odigrala baš onda kad se na službenom putovanju nalazio Boris Skroče, koji je u Beogradu prisustvovao sastanku predstavnika klubova ABA lige.





Related Articles

Back to top button