Skoro mjesec dana nakon poplave zadarska Supernova tvrdi kako ih još uvijek nije kontaktirao nitko iz Ministarstva

2

POPLAVLJENI zadarski centar Supernova, na kojemu i dalje zbrajaju štetu i rade na osposobljavanju istoga, niti gotovo mjesec dana nakon poplave koja je “zatvorila centar” još uvijek nije posjetila nadležna inspekcija Ministarstva graditeljstva, potvrdila je to za Index Ana Subašić koja vodi odnose s javnošću popularnog zadarskog centra.

Kao što smo već pisali, Zadar je 11. rujna, dakle prije nešto manje od mjesec dana pogodila poplava koja je uzrokovala ogromnu štetu na stambenim objektima, infrastrukturi, komunalnim i javnim objektima, pa je zadarsku Župan, Božidar Longin bio primoran proglasiti elementarnu nepogodu za gradove i općine u Zadarskoj županiji. Odluku o proglašenju elementarne nepogode uzrokovane poplavama donijelo je Povjerenstvo za procjenu šteta.

Iz Supernove tvrde: Nitko od državnih tijela nas nije kontaktirao

 

A da postoji šum u komunikaciji na relaciji Ministarstvo graditeljstva i Supernova Zadar, najbolje potvrđuje današnji odgovor kojega smo dobili iz Supernove. Naime, na naš upit o nastaloj šteti, iz Supernove tvrde kako ih od 11. rujna do današnjeg dana, unatoč najavama i mnogobrojnim medijskim istupima, o čemu je pisao Index, nitko iz nadležnog ministarstva nije kontaktirao.

FOTO Pogledajte kako je izgledao zadarski shopping centar Supernova na dan poplave

“Tehnička služba Supernova centra, kao i angažirane tvrtke i stručni suradnici, od prvog dana aktivno rade na procjeni i otklanjanju nastale štete, u što i dalje ulažemo maksimalan napor. Dosad niti jedno državno tijelo nije kontaktiralo Supernovu Zadar po pitanju nadzora ili provjere stanja u centru. U slučaju dolaska i nadzora bilo kojeg državnog tijela, svakako ćemo maksimalno surađivati s njima u pogledu svih pitanja vezanih uz nadzor nad građevinom.”, stoji u dopisu zadarske Supernove.

Komentari

komentari

Podijeli objavu

2 Komentari

  1. Pozdrav,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Victoria Salgado, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema u hitnim slučajevima? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti više jer to je vaša prilika da postignete svoje snove. Nudimo brze i pouzdane korisničke zajmove po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti jasni i vrlo razumljivi. Naše transakcije su 100% sigurne i zajamčene.

    Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

  2. Poštovani, ja sam zajmodavac u inozemstvu, odlučio sam dati kratkoročne, srednjoročne i dugoročne zajmove za poštene ljude koji, unatoč mjesečnim prihodima, bore se da zadovolje svoje osnovne potrebe. Kamatna stopa na kredite je 2% cjelokupnih zajmova i uvjeta ponude kredita vrlo su jednostavni. Traženi krediti dobiveni su u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva. Ako nas zainteresirani kontaktirajte putem ove e-pošte (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

Komentiraj