Zadar

ŠETNJA PUSTIM GRADOM PO KIŠI BEZ GLASOVAC I SABLJAR DRAČEVAC: SDP-ovci bojkotirali vlastiti prosvjed

Iako je najavljivan kao veliki prosvjedni marš po Poluotoku, SDP-ovu prosvjednu kolonu, očito je, odlučili su bojkotirati i sami članovi te stranke. Da stvar bude zanimljivija, na samom prosvjedu nije se pojavila predsjednica GO SDP-a, Sabina Glasovac, kao ni predsjednica ŽO Renata Sabljar Dračevac, a povorku od dvadesetak ljudi predvodila je saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović.

Prosvjedni prosvjed Poluotokom pod kišobranima nazvali su “Ne dirajte ljudska i radnička prava”.

“Pozivamo sve radnike i radnice, građanke i građane da nam se pridruže u pružanju otpora i gaženju elementarnih ljudskih i radničkih prava, čemu svjedočimo svakodnevno kroz raznorazne najave kao što su privatizacije zdravstva, produljenja roka za mirovinu, najavu devetosatnogsatnog radnog vremena te rasprodaju preostalih dobara naše Domovine”, riječi su Ingrid Antičević Marinović.

Osim što su SDP-ovci bilo ‘naoružani’ transparentima, dijelili su i crvene karanfile.

sdp_danas_prosvjed_2016 sdp_danas_prosvjed_2016--1 sdp_danas_prosvjed_2016--2 sdp_danas_prosvjed_2016--3 sdp_danas_prosvjed_2016--4 sdp_danas_prosvjed_2016--5 sdp_danas_prosvjed_2016--6 sdp_danas_prosvjed_2016--7 sdp_danas_prosvjed_2016--8

Fotografije: SDP Zadar/Facebook





Related Articles

Back to top button