ZadarZadne-Izdvojeno

SDP-ovci ne smatraju Kalmetu, Vrančića, Kasapa i HDZ odgovornim za stanje u KK Zadar

Marko Pupić Bakrač
Marko Pupić Bakrač

Političku odgovornost za nastalo stanje u Košarkaškom klubu Zadar snosi HDZ kao politička stranka, odnosno Božidar Kalmeta, kao sadašnji gradonačelnik, njegov zamjenik Zvonimir Vrančić i predsjednik Nadzornog odbora kluba Darko Kasap – zaključak je ovo kojega je pročitao prvo Marko Pupić Bakrač, zatim i predsjednik Gradskog vijeća, Živko Kolega, netom prije nego je isti stavio na glasovanje pred vijećnike, piše portal MediaPress.hr.

Novoselović jedini podržao Akciju mladih

Glasovanje je, što je inače rijetka iznimka kada je u pitanju ovaj saziv Gradskog vijeća, proteklo vrlo mirno i bez tenzija, a ono što je plijenilo pozornost svih prisutnih je činjenica da za gore spomenuti zaključak u kojemu jasno stoji da su za propast i srozavanje kluba krivi Kalmeta, Vrančić, Kasap i HDZ kao stranka, nisu glasali vijećnici SDP-a i njihovih koalicijskih partnera, izuzev vijećnika Antuna Novoselovića koji je jedini podržao zaključak Akcije Mladih.

Sastanci s predsjednicom prije glasovanja

Je li epilog ovakvog glasovanja novi smjer zadarskog SDP-a i je li uzrok ovakvom glasovanju “oporbe” sastanak vijećnika i koalicijskih partnera s predsjednicom Sabinom Glasovac, koja je nazočila sjednici Gradskog vijeća i sastancima sa stranačkim kolegama u pauzama, nije nam poznato. Poznato je samo da Glasovac na naš poziv nije htjela komentirati cijeli slučaj, što priči u konačnici daje dodatnu dimenziju. Izvorni članak pročitajte ovdje.

S vama od 1. svibnja 2015.

Kratka napomena za sve čitatelje portala ZDNews.hr: S novim autorskim vijestima koje će se ažurirati na dnevnoj bazi, startamo od 1. svibnja ovdje, ali i na portalu MediaPress.hr koji se pridružujue medijskoj kući ZARA INFO j.d.o.o.





Related Articles

Back to top button