ZadarZadne-Izdvojeno

SDP I HDZ pogurali višu cijenu ulaznica za Crvenu luku

skupstina_1_1373628520Županijski vijećnici HDZ-a i SDP-a danas su na zajedničkim snagama poduprijeti poskupljenje ulaznica na plažu Crvena luka. Nova cijena za razdoblje od 1. lipnja do 30. rujna je 25 kuna.

HSP Ante Starčevića kao koalicijski partner HDZ-a nije podržao ovaj prijedlog čime su Ružini pravaši pokazali dosljednost.

Naime, na Kolegiju župana s kojeg je ova točka poslana na izglasavanje u Skupštinu dopredsjednik stranke na nacionalnoj razini, predsjednik zadarske podružnice i zadarski dožupan Rudolf Dvorski je zatražio kategorizaciju plaža te uvođenje maksimalne i minimalne cijene ulaznice s obzirom na ponudu.

– Nije nam valjda cilj udaljiti domaće ljude od plaže i rezervirati ju samo za goste. Moramo paziti da sutra koncesionar ne zatraži cijenu ulaznice od 50 ili 100 kuna. Može nam se dogoditi da netko samo ogradi prostor i nabije cijenu ulaznice, stoga kategorizaciju smatram nužnom, poručio je tada Dvorski.

Danas su vijećnici iz redova njegove stranke dignuli ruku protiv poskupljenja i tako pokazali da nisu spremni u svim situacijama bespogovorno stati uz svog koalicijskog partnera HDZ.

Zato su podignutom rukom SDP-ovci išli na ruku onima koji tvrde da su socijaldemokrati godinama u tihoj koaliciji s HDZ-om.





Related Articles

Back to top button