KulturaZadarZadne-Izdvojeno

Santana započinje koncert u 22 sata

san4Carlos Santana večeras će nastupiti u Zadru, a kako su poručili organizatori početak koncerta je u 22 sata.

Santana zbog gustog rasporeda u Zadar stiže tek danas, a na parkiralištu Jazine su u tijeku posljednje pripreme za večerašnji spektakl. Pozornica veličine 18 metara je sastavljena, a jutros se spajalo ozvučenje te će nešto kasnije biti održana i tonska proba. Prema najavama, Carlos Santana stiže tek oko 16 sati i neće se zadržavati u Zadru, nego odmah nakon koncerta leti za Austriju na novu gažu.

Od organizatora smo saznali kako su se ulaznice vrlo dobro prodavale, te je VIP sjedenje rasprodano, a ulaznica za stajanje po cijenama od 160 i 225 kuna još uvijek ima u te su dostupne i na blagajni Jazina u blizini glavnog ulaza.

Na ovoj turneji Santana promovira posljednji album “Shape Shifter” koji se sastoji od odličnih instrumentalnih i s tek jednom vokalnom izvedbom, a uz odličan bend na klavijaturama je i njegov sin Salvador. Uz nekoliko pjesama s novog albuma, kako je najavljeno, publika će imati priliku poslušati i neke od njegovih već kultnih pjesama – Samba Pa Ti, Black Magic Woman, Smooth i druge.

 

 





Related Articles

Back to top button