ZadarZadne-Izdvojeno

S Petrinom na izborima Zdenko Sarađen, Andro Magić i Mario Košta

Stipe Petrina
Stipe Petrina

Načelnik Općine Primošten Stipe Petrina predstavio je koaliciju s kojom izlazi na parlamentarne izbore. Petrina je u priči sa strankama, nezavisnim listama i udrugama… Plan mu je pojaviti se u svih 11 izbornih jedinica. Definitivan je ipak, za sada, izlazak u dvije izborne jedinice, 9. i 10.

U koaliciji su za sada: Braniteljsko-domuljubna stranka Hrvatske, HKDU, Nacionalni demokrati, Hrvatska stranka nezaposlenih, Hrvatski svjetski sabor, Pokret ‘Zajedno’, Otočni sabor Šibensko-kninske županije, Udruga ‘Loza’, Nezavisna lista Zdenka Sarađena, Nezavisna lista Ivice Radića, Nezavisna Lista Andre Magića, Nezavisna lista Ante Mamuta, Nezavisna lista Ivana Matića, Nezavisna lista Mate Skračića, Nezavisna lista Nevena Mikulandre, Nezavisna lista Josipa Kulaša i Nezavisna lisa Maria Košte, a koaliciju podupire i 50-ak političkih i nepolitičkih javnih osoba poput Marka Veselice i Davora Pavune.

PETRINA: Neki se boje da ih javnost samnom povezuje

“Sa spomenutom gospodom sa zadarskog područja sam osobno razgovarao i dali su svoj pristanak . Ostale nezavisne liste još uvijek nismo kontaktirali , ali u narednim danima hoćemo, pa vjerujem da će se koalicija proširiti. S nekima od nespomenutih smo dogovorili suradnju, ali za sada ne žele izlaziti u javnost. Nažalost, boje se.” – kaže Petrina.




Related Articles

Back to top button