112

Provalio u odvjetnički ured i otuđio vrijedne predmete

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su  krivotvorenje isprava, tjelesna ozljeda, teška krađa i tri krađe te jedno narušavanje javnog reda i mira. Evidentirane su tri prometne nesreće u kojim je jedna osoba teže ozlijeđena.

    Tjelesna ozljeda

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom iz okolice Zadra kojeg se sumnjiči da je jučer u prijepodnevnim satima, u Ulici Nikole Tesle u Zadru nanio ozljede 18-godišnjaku. Sumnja se da je napadač u grupi vršnjaka napao i izudarao ozlijeđenog mladića koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. Protiv 18-godišnjaka državnom odvjetništvu za mladež podnijeta je kaznena prijava.

    Krivotvorenje isprava

Jučer u 15 sati, u Kalima na otoku Ugljanu policijski službenici I Policijske postaje Zadar zatekli se 24-godišnjaka kako upravlja kamionom Mercedes na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske pločice. Pločice su mu oduzete, a protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Teška krađa

Tijekom proteklog vikenda, u Ulici Stjepana Radića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije odvjetničkog ureda 38-godišnjakinje iz kojeg je otuđio telefon, zvučnik i stručnu literaturu u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button