112

Provalio u kuću u vlasništvu 75-godišnjeg njemačkog državljanina i otuđio alat i gorivo

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su lažno prijavljivanje i teška krađa te jedno narušavanje javnog reda i mira. Evidentirano je sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Lažno prijavljivanje

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom iz Zadra koju se sumnjiči da je u prošlu srijedu policiji lažno prijavila da je nad njom, dok je radila u kiosku u Ulici Put Murvice u Zadru, nepoznati počinitelj uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo.

Protiv nje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s boravištem na otoku Ižu kojeg se sumnjiči da je, tijekom listopada prošle godine u Vrhovinama na Ižu, provalio u kuću u vlasništvu 75-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio alat i gorivo vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Njega se također sumnjiči da je tijekom listopada prošle godine, u Vrhovinama na Ižu provalio, u kuću u vlasništvu 60-godišnjaka iz Zagreba te otuđio digitalni prijemnik, dva daljinska upravljača i odjeću vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv 22-godišnjaka državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teških krađa.





Related Articles

Back to top button