112

Provalio u kiosk i otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su teška tjelesna ozljeda, krivotvorenje isprave, tri teške krađe, sedam krađa te tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je deset prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Teška tjelesna ozljeda

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23 i 45-godišnjakom iz Vira koje se sumnjiči da su u subotu u ranim jutarnjim satima na Viru napali i teško ozlijedili 27-godišnjaka iz Našica.

Protiv njih državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krivotvorenje isprava

Jučer prijepodne, u Povljani na Pagu policijski službenici Policijske postaje Pag zatekli su 50-godišnjaka iz Zagreba kojeg se sumnjiči da je na automobil Ford stavio nepripadajuće registracijske pločice.

Pločice su mu oduzete a protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Teška krađa

 U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u popodnevnim satima, u Bibinjama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 47-godišnjaka te otuđio mobitel i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krađa

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Rijeke koji je, sinoć nakon dojave građana zatečen u blizini kuće, u vlasništvu 60-godišnjaka u Ulici Đure Marušića u Zadru, kako bježi s otuđenim stvarima iz kuće.

Jučer u ranim jutarnjim satima u Viru, predio Lučica, nepoznati je počinitelj otuđio dva bicikla u vlasništvu 45-godišnjaka vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja držanom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u večernjim satima na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj s dva motocikla u vlasništvu 27 i 29-godišnjaka iz Pule otuđio dvije kacige vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja držanom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button