112ZadarZadne-Izdvojeno

Protivnici Kalelarge nisko udaraju: Boro priveden pa pušten na slobodu

boroI to se dogodilo. Član Organizacijskog odbora Građanske inicijative Svi za Kalelargu, Boris Marin, priveden je danas oko 15 sati u Prvu policijsku postaju na poluotoku gdje je ispitan od strane inspektora, te je kasnije pušten na slobodu. Marina je policiji prijavio izvjesni novinar i glavni urednik jedne novine, čije ime nećemo spominjati, a sve radi navodne prijetnje. Nakon što je pušten, Boro je u grupi na Facebooku dobio veliki broj poruka podrške, a nešto kasnije se i sam obratio svojim virtualnim i pravim prijateljima tekstom u kojemu je ukratko kazao što mu se danas dogodilo.

‘HDZ će bojkotirati preimenovanje’

Boro je kazao kako je doznao da prijedlog o preimenovanju Široke ulice u Kalelargu neće proći na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća i to radi bojkota vladajućeg HDZ-a i kako je kazao, njihovih “sluga i satelita”.
– Neka se i to dogodi, pa će onih 11 tisuća potpisnika znati tko je zabranio Kalelargu, tko je bio za, a tko protiv – kazao je Boro i dodao “znat će se isto tako čije će se ime prekrižiti na sljedećim izborima i za koga se neće glasati”.boro4

Borba protiv HDZ-ove diktature: Ići ću s megafonom u ruci po gradu uoči izbora

U jednom od svojih komentara, odao je i kako će njegov budući otpor HDZ-ovoj diktaturi biti itekako prepoznat.
– Bit će megafon u ruci i svakodnevna šetnja od Trga do katedrale i to pred neposredne izbore jer moju riječ i moja usta nitko neće ušutkati – za kraj će Boro.
boro6
Rasprava na Facebooku se i dalje nastavlja.

 

 





Related Articles

Back to top button