ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Propao transfer Perića u Zadar: “Iz kluba su mi danas javili kako se transfer neće realizirati”

Hrvoje Perić

Od toliko iščekivanog transfera Hrvoja Perića u Zadar ipak, na žalost svih navijača Zadra, ali i samog Hrvoja Perića – neće biti ništa – doznali smo u srijedu navečer nakon što nam se javio sam Perić, koji je u ekskluzivnom intervjuu za ZDNews.hr potvrdio kako je postojao usmeni dogovor koji je preko noći propao.

– Imali smo usmeni dogovor, obostrana želja Uprave kluba, trenera Nazora i svih koji su pregovarali je postojala. Nažalost, iz nekog razloga se naš dogovor nije izrealizirao. Žao mi je što nije došlo do nove suradnje, to je sve što mogu reći sada kada su stvari u potpunosti jasne i kad su pregovori završili.

Zašto je dogovor propao?

– Jučer (utorak, 25. rujna op.a.) sam bio u Zadru i postigli smo usmeni dogovor, praktički smo sve dogovorili i to je bilo to. Međutim, iskrsle su neke stvari zbog kojih ipak neću završiti u Zadru iako mi je to bila velika želja. Nazvao me dopredsjednik kluba (Ante Babić, op.a.) i rekao mi kako se sve ipak neće moći realizirati. Cijenim želju i trud Uprave kluba koji su uložili velike napore da me dovedu, veliku želju pokazao je i trener Nazor, međutim, to je posao koji se, još jednom ponavljam, nažalost nije realizirao.

Planovi za budućnost?

Planovi, tko će znati, još jučer sam bio sigrun u Zadru, a danas se sve obustavilo. Za sad ostajem u Zagrebu gdje ću trenirati s trenerom Jusupom. Tu sam i godi mi njegov rad, pripremam se i razmišljam samo o idućem treningu.

To znači da ćeš u petak debitirati u dresu KK Zagreb?

Da, ako do idučeg petka kad počne prvenstvo ne nađem drugu opciju, izjvesno da ću nastupati za KK Zagreb.

Za kraj, poruka Zadranima i navijačima?

– Zadru želim sve najbolje u ovoj i svim sljedećim sezonama, ganule su me poruke podrške prijatelja i navijača iz Zadra, sve skupa me ganulo i mogu reći da sam malo ožalošćen što neću nastupati za Zadar. No, nikad ne reci nikad, moja velika želja je da opet obučem dres Zadra. Hoće li se i kad će se to ostvariti vidjet ćemo.





Related Articles

Back to top button