VijestiZadar

PROBLEMI Air Serbia ne može letjeti za Zadar zbog problema s Agencijom?

Hoće li Air Serbia uspostaviti let između Zadra i Beograda, kao što je to bilo najavljeno, pitanje je na koje još nema odgovora.

Premda su pregovori počeli po završetku prošle sezone, problem po avio – kompaniji iz Srbije je u sporu koji imaju s Agencijom u Hrvatskoj,

informacija je koju smo dobili od direktorice Zračne luke Irena Ćosić. Mi smo ponudu dali s najpovoljnijim uvjetima za naše usluge ali smo još eto na čekanju, ističe direktorica zadarskog aerodroma.

Ona nam je priložila i posljednje pismo Dane Kondića, direktora te kompanija koju je privatizirala zračna kompanija iz Emirata, Etihad Airways.
Iako je Air Serbia zainteresirana za širenje mreže destinacija uz ekonomsku korist koju pružaju na lokalnim područjima, zastoj je nastao zbog neriješenih pitanja s Agencijom za civilno zrakoplovstvo, navodi generalni direktor te kompanije.

– Još uvijek postoje mnoga pitanja koja ostaju neriješena za nas u Hrvatskoj s obzirom

na trenutnu poziciju Vaše Agencije za civilno zrakoplovstvo. Ukoliko ne postoji promjena u stavu, nećemo biti u poziciji da pokrenemo rješavanje navedenog pitanja. Ako dođe do bilo kakve promijene, ja ću biti vrlo sretan da preispitamo navedeno pitanje, poručio je direktor kompanije iz Srbije direktorici Zračna luke Zadar .





Related Articles

Back to top button