112IzdvojenoZadar

Pripadnici stare Torcide uputili pismo podrške Bori Poštaru

Najstariji članovi splitske Torcide uputili su Borisu Marinu, zvanom Poštar poruku podrške povodom suđenja koje mu slijedi nakon što je protiv njega privatnu tužbu podigao novinar Slobodne Dalmacije, Ivica Nevešćanin. Spomenuti novinar od Marina potražuje čak 80 tisuća kuna radi riječi koje je o njemu isti napisao na svom Facebook profilu.

Tekst koji su mu uputili članovi splitske Torcide, Marin je objavio u grupi “Zadarske kolumne Bore Poštara” koju prati preko 3700 korisnika Facebooka. Tekst prenosimo u cjelosti:

“HVALA DRAGI I VOLJENI MOJI SPLITSKI PRIJATELJI…
OVO VAŠE PISMO MOME SRCU GODI…U TRENUCIMA KAD ME OVDAŠNJI MOJI PONEKI SUGRAĐANI ŽELE UNIŠTITI…UZ POMOČ DOMAČIH KORUMPIRANIH PLAČENIKA ŠTO MI GLUMIŠE PRIJATELJE CILU MOJU MLADOST…HVALA MOJA STARA TORCIDO…

Poštovani svekoliki puče zadarski

Poštovane i cijenjene Zadranke i Zadrani, prijatelji splitski, a posebno ti Boro Poštaru stari naš prijatelju…

Iz mladenačkih dana pa sve do dana danas,legendo nama uvik dragog Tornada. Evo mi tvoji prijatelji iz stare Torcide sidimo na našoj splitskoj rivi i ne možemo se načuditi da tebe takvog čovika, može iko prozivati putem medija,pogotovo u našoj i tvojoj Slobodnoj Dalmaciji. Mi iz Splita navijači Hajduka i pripadnici stare Torce ne možemo gledati nepravdu koju ti žele ovako naniti putem medija, a da ne reagiramo.

Svi mi koji smo prije 30 i više godina išli kod tebe u tvoj Zadar i bili uvij primljeni i dočekani ka istinski prijatelji isto ka i ti kad si dolazija kod nas u Split gledat Hajduka i koji smo odavde odlazili na gostovanja, koji smo skupa sa tobom rame uz rame, navijali na istoku tvojih starih Jazina i protiv Zvezde i Partizana. Palili sviće pivajući božićne pisme, a i ti s nama na sjeveru poljudske lipotice.

Ne možemo, a da ti ne pošaljemo ove riječi naše podrške. Svi ka jedan, mi tvoji stari prijatelji dušom i tilom stojimo uz tebe. A vi prijatelji naši zadarski…ne grišite dušu i ostavite našeg čovika u miru, u svom lipom gradu. Imate svoju Kalelargu. Imate svoj Donat i Stošiju, al imate i svog čovika i brata, Borisa Marina Poštara, ikonu i legendu vašeg Zadra. Bog vas živija Zadrani naši… Igraj Zadre volimo te mi…

Drži nam se Boro naš prijatelju stari…stara Torca voli te… Split 10.04.2017. Mario Grubić -Kula,Mario Budimir – Buda,Davor Slisković – Slija,Mladen Orlić -Mlađo,Josko Kraljević -Joke,Ante Božić -Trepča,Nino Aviani,Branko Grbeša – Kele,Nediljko Lalić -Neđo i Tonči Jelavić – Jela.”





Related Articles

Back to top button