Pretučen bivši državni tajnik?

2

Iako u posljednje vrijeme nije medijski eksponiran, izuzev suđenja na kojemu se redovno pojavljuje na optuženičkoj klupi s bivšim ministrom i gradonačelnikom Zadra, bivši državni tajnik još jednom je, prošlog vikenda, postao predmet raznih prepričavanja o događajima koji su se navodno, a prema izjavama očevidaca, odvili u i ispred hotela Bastion. Naime, prema izjavama ljudi koji su bili upućeni u događaje proteklog vikenda, bivši državni tajnik pretučen je u spomenutom hotelu, a formalni vlasnik hotela odveden je ispred hotela te nije ni na koji način sudjelovao u spomenutom incidentu.

U policiji su ZADAR Newsu potvrdili kako ne raspolažu s nikakvim informacijama o spomenutom incidentu.

Ipak, unatoč tome što incisent nije prijavljen, edan od očevidaca za ZADAR News kazao je kako su za vrijeme gore navedenog događaja ispred hotela Bastion bila parkirana tri crna Audija, a nakon ‘odrađenog posla’ brzo su se uputili u nepoznatom smjeru.

Također nije poznat podatak je li bivši državni tajnik zatražio liječničku pomoć nakon incidenta.

Komentari

komentari

Podijeli objavu

2 Komentari

  1. Nemogu pobogu da verujem da tako finog i kulturnog čoveka uopšte hoće neko da bije , pa koliko je on lepog i dobrog napravio za ovaj grad? Nemože to da bude to mora da je neka zabuna , da tako fin i galantan gospodin nastrada u našem lepom gradu ?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here