Zadar

Predvodnica novog svjetskog fashion stila – zadarska stilistica Željka Molnar

Foto: Private (Facebook)
Foto: Private (Facebook)

Ako želite biti skroz trendi i nedopustiti da vam izmakne zadnji krik mode svoju kosu obojite u sivo. Dobro ste pročitali – sivo. Ako ne znate kako će vam stajati ova nijansa možda je dovoljno baciti pogled ili se prisjetiti kako je to stajalo vašoj baki. Jer, upravo takozvana  granny kosa postala je hit među celebovima. Lady Gaga, Nicole Ritchie i Rihanna prve su poludjele za ovim stilom.

Stilistica Željka Molnar nedavno je promijenila svoju dosadašnju frizuru i odlučila se na opciju sive kose, a ovako je modni portal Fashion.hr prokomentirala svoju promjenu:

“Kako stalno eksperimentiram s kosom i dosad sam promijenila razne boje, a crvena mi je lagano dosadila, tražila sam nešto novo, neisprobano, a da mi paše na svaku odjevnu kombinaciju. Po glavi mi se motala siva, ali nisam htjela jako uništiti kosu pa sam se posavjetovala sa Ivanom Klaićem iz Ruža Essentialsa, i on mi je predložio crno sivi sombre. Proces je trajao nekoliko sati s obzirom da mi je većinu kose trebalo dovesti iz tamno crvene do platinaste plave, ali vrijedilo je svake minute sjedenja. Novoj boji kose dodala sam i novu dužinu i ošišala se na dugi bob. Kosu njegujem Kerastase proizvodima i kokosovim uljem”, poručila je Željka.





Related Articles

Back to top button