ZadarZadne-Izdvojeno

POSLUŠAJTE AUDIO SNIMKU Marko Pupić Bakrač: “HDZ je kriminalna organizacija od vrha do dna, a najkriminalnija je u Zadru”; “Zdravko Livaković je zaposlio Sabinu Glasovac”

Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša
Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša

Nezavisna lista Marka Pupića Bakrača i zadarski ogranak Akcije mladih na lokalne izbore izlaze zajedno. Imat će zajedničku listu za Gradsko vijeće koju će predvoditi predsjednik Akcije mladih Ante Rubeša koji je ujedno i kandidat za dogradonačelnika, baš kao i Marijana Botić. Kandidat za gradonačelnika bit će Marko Pupić Bakrač koji oko sebe okuplja ljude sklone političkoj opciji don Ivana Grubišića. Ovaj je pak dao podršku SDP-ovom kandidatu Ivi Biliću, o kojemu Pupić Bakrač nema nimalo lijepo mišljenje.

– Tri puta sam bio na sastancima s SDP-om, ali njega nisam vidio. Pitao sam je li on Bigfoot. Svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio. On daje intervjue u kontroliranim uvjetima i stvarno ne znam kako misle da obnaša tu funkciju. To bi bio laboratorijski gradonačelnik koji uopće ne bi silazio među narod.

Pupić Bakrač je negirao mogućnost bilo kakve suradnje s SDP-om.

To je jedna od nesposobnijih organizacija SDP-a u Hrvatskoj. Njihova razina diletantizma i neznanja je upravo katastrofalna. Oni gube izbore 20 godina. Kada su vidjeli da ne mogu među sobom naći kandidata koji može pobijediti išli su tražiti kandidata izvan stranke i našli su tog nekog Ivu Bilića. Nisu čak našli kandidata koji bi mogao nešto napraviti, nego su našli čovjeka s toliko repova. SDP -ovci su najveći trojanski konji u Zadru. Nisu to ni ni Renata Peroš ni Dražen Grgurović. Pogledajte kako ih samo blago kritiziraju. Kada se glasovalo o povjerenju Božidaru Kalmeti u Saboru Ingrid Antičević Marinović nije željela glasovati nego je napustila sabornicu. Sabinu Glasovac je zaposlio Zdravko Livaković, siva eminencija HDZ-a. Omerku Šarić je u upravne odbore gurao upravo HDZ. Pa, normalno je da ih neće kritizirati, rekao je Pupić koji se podjednako oštro osvrnuo na zadarski HDZ.

– Trgovine neće biti ni s njima. To je nemoguće. HDZ je kriminalna organizacija od vrha do dna, a najkriminalnija je u Zadru. Oni se bave politikom i rade za opće društveno dobro, a višestruko su povećali svoju imovinu. Kako je to moguće? To je sramotna jer politika je rad za opće dobro, zaključio je Pupić Bakrač.

Ante Rubeša je dodao kako je jedina moguća poslijeizborna suradnja s konjima Enia Meštrovića.

-HDZ i SDP su u tajnoj koaliciji. Mi pokušavamo stvoriti treću snagu i staviti pod kontrolu kriminalne skupine, poručio je Rubeša.

Pupić Bakrač je još poručio kako ne žele nikakva pročelnička mjesta u Gradskoj upravi i kako trgovine s njima neće i ne može biti.

Kompletnu audio snimku s pressice poslušajte ovdje:

[jwplayer mediaid=”8736″]





Related Articles

Back to top button