ZadarZadne-Izdvojeno

“Poslije Renate Peroš imamo novog Vidkuna Quislinga, a on je Dragan Ranj”

Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša
Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša

Gradski vijećnik Akcije mladih i kolumnist portala ZDNews.hr, Marko Pupić Bakrač, kratko je prokomentirao izdaju SDP-ovog člana koji je dogovorio suradnju s HDZ-om u MO Brodarica.

– Poslije Renate Peroš imamo novog Vidkuna Quislinga, a on je Dragan Ranj – kazao je Pupić Bakrač, a više o cijelom slučaju kazat će i Akcija mladih na sutrašnjoj pressici.

Sve je u najboljem redu. Svaki ekces poput onog kad su nas razvlačili u vijeću i ove kupovine SDP-ovog vijećnika sve nas jače povezuje. Već smo zbliženi ko da se sto godina poznajemo, ko braća i sestre. Jedinstveni smo, mirni, usredotočeni i motivirani kao nikad dosad.Imamo odgovor na sve podvale pa i na ovu najnoviju. Naš odgovor biti će ubitačan – napisao je Pupić Bakrač na svom Facebook profilu.

Inače, Quislingovo ime postalo je sinonim izdajstva i suradnje s neprijateljem širom svijeta, ne samo u Norveškoj. Derivat kvisling primijenjuje na građanina koji pomaže neprijatelju da osvoji njegovu zemlju i općenito izdajicu – stoji na stranicama Wikipedije.





Related Articles

Back to top button