ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Policija zabranila utakmicu s Rijekom, Brbić ih pokušava razuvjeriti!

torcida_VG-VU Stanovima je u srijedu prije podne pristigla izaslanstvo splitskoga Hajduka, kako bi s vodstvom Zadra dogovorili sve detalje oko organizacije utakmice između Hajduka i Rijeke ove nedjelje s početkom u 19 sati.

Sastanak u zadarskom klubu nije trajao dugo jer je stigla neslužbena informacija kako Policija, navodno, neće, odobriti organizaciju te utakmicu, pa se predsjednik Marin Brbić sa svojim suradnicima preselio na razgovor kod načelnika PU Zadarske gospodina Nevena Paškalina.

Netom po završetku spomenutog sastanka, Josip Bajlo, direktor NK Zadar potvrdio nam je da se Jadranski derbi ipak neće igrati u Zadru.

 – Mi smo imali veliku želju i volju da se organizacijski stavimo na raspolaganje našim sportskim prijateljima iz Hajduka i Rijeke i da se u našem gradu dogodi nogometna fešta. Međutim, procjena je policije da u ovom ne trenutku ne postoje valjani uvjeti za organizaciju utakmice, isključivo zbog radova koji se izvode u neposrednoj blizini našega stadiona.

Naime, u tijeku je postavljanje kanalizacisjkog sustava, pa su uz jedan dio tribina veliki prokopi, gomile kamenja i građevinskog materijala. To je doista, jedini valjani razlog zbog kojeg će ljudi iz Hajduka morati pronaći zamjenski stadion – zaključio je Bajlo.

Hajduk sada pokušava dogovoriti organizaciju utakmice u Dugopolju. Radi reduciranja troškova organizacije zamisao je da se utakmica odigra u dnevnom terminu. Delegacija Hajduka je na povratku u Split gdje će po dolasku održati pressicu..





Related Articles

Back to top button