ZadarZadne-Izdvojeno

POČINJE PREDSEZONA Kamenice otvaraju doručak na plaži

Na zadarskom području za vrijeme uskršnjih blagdana boravit će, prema najavama, oko 2.500 tisuće uglavnom stranih gostiju, što je otprilike isto kao i prošle godine u istom razdoblju.

Već tradicionalno, početak predsezone „otvorili“ su prvi ovogodišnji putnici koji su prošlog vikenda sletjeli zrakoplovima niskotarifnih kompanija u Zračnu luku Zadar gdje najavljuju ove godine porast prometa od čak 25 posto i nove zračne linije.

U travnju se otvara većina hotela na zadarskom području, a posebno su zadovoljni u Biogradu, u hotelskom poduzeću Ilirija, gdje bilježe najave dolazaka gostiju u predsezoni koje su čak bolje od prošlogodišnjih kada su ostvareni rekordni rezultati.

– Za Uskrs će biti otvoren naš hotel Ilirija kapaciteta 300 osoba, a osim vikend dolazaka gostiju iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Francuske, imat ćemo i dosta grupa u organiziranim dolascima preko turističkih agencija, kojima pripremamo posebne pakete ponude vezane za cijeli boravak kod nas. Još smo uvijek zadržali predsezonske cijene, a pripremili smo ove godine i veliki paket izleta kako bi odmor bio što aktivniji.

Pratimo trend individualnog pristupa svakom gostu, što znači da se možemo svakome posebno posvetiti i iskombinirati ponudu prema osobnim željama. Gosti više ne dolaze samo radi sunca i mora, već žele što više toga doživjeti i provesti vrijeme prema vlastitim afinitetima.

U tom smo smislu raspisali natječaj za sve one koji imju zanimljive sadržaje za naše goste, koji traje stalno. Otvoreni smo za sve dobre ideje i ponudu – kažu u Biogradu, gdje će se u drugoj polovici travnja početi s radom i preostali hoteli.

Raznovrsna animacija Za nadolazeće uskršnje praznike bit će otvoreni svi Falkensteiner hoteli na zadarskom području, najavljuju iz te turističke tvrtke. Radit će i hoteli u Punta Skala Resortu – Family Hotel Diadora i Hotel & Spa Iadera kao i hoteli u Resortu Borik u Zadru – Club Funimation Borik i hotel Adriana).

– Zadovoljni smo s popunjenošću kapaciteta koja je na razini prošlogodišnje. Što se tiče strukture gostiju, u predsezoni bilježimo više gostiju s domaćeg i slovenskog tržišta, zatim tu su gosti s njemačkog govornog područja i Italije. Uskršnji program u našim hotelima kao i uvijek je vrlo bogat i raznovrsan.

U obiteljskim hotelima tu je raznovrsna animacija i radionice povezane s tematikom Uskrsa, dijelit ćemo našim gostima i vrijedne nagrade. Imamo i atraktivne popuste na cijenu smještaja za djecu, te na sve wellness usluge (15 posto) kao i gratis uslugu garaže.

Najekskluzivniju ponudu ima naš Hotel & Spa Iadera koji je pripremio poseban paket: gosti će uživati u probranim ribljim specijalitetima, uskršnjem doručku uz pjenušac i kamenice te roštilju na plaži – kažu u Falkensteineru.





Related Articles

Back to top button