IzdvojenoZadar

Plenković je Dukiću rekao da ‘riješi’ Marija Pešuta, pitanje je hoće li sam otići ili će biti smijenjen?

Pročelnik za Zdravstvo i socijalnu skrb, Mario Pešut, uskoro bi trebao biti smijenjen sa svoje funkcije radi štete koju je do sada napravio gradonačelniku Branku Dukiću, ali i svojoj stranci, doznaje ZADAR News od izvora iz samog HDZ-a u Zagrebu.

(1) Zadarski HDZ-ovac prebio nećaka: “Bio je pijan, majku mi je nazvao kurvom i prijetio da će nas ubiti”

(2) IMAMO PRESUDU Sud u Zadru osudio je HDZ-ovca koji je prebio nećaka, i dalje je pročelnik

(3) Dečko kojeg je prebio stric HDZ-ovac dobio otkaz pod čudnim okolnostima

Plenković je Dukića izdvojio sa strane i rekao mu da riješi ‘slučaj Pešut’

Prije desetak dana u Banskim dvorima održan je sastanak na temu saniranja posljedica velikih poplava koje su pogodile Zadarsku županiju u rujnu ove godine, a na njemu su bili gradonačelnik Zadra i župan Božidar Longin.

“Dukić je izdvojen sa strane i predsjednik Plenković jasno mu je rekao da želi da “riješi problem ‘tog’ pročelnika” jer predstavlja štetu za politiku na lokalnoj i državnoj razini, kao i za sam HDZ”, kazao je za ZADAR News izvor iz HDZ-a.

‘Pešutu bi najbolje bilo da se sam povuče’

“HDZ se želi prikazati u drugačijem svjetlu pod Plenkovićem, pa takva želja Plenkovića da se Pešut ‘makne’ i nije iznenađujuća. Štoviše, meni bi bilo i više nego iznenađujuće da Pešut ostane pročelnik više od mjesec-dva. Po meni bi Pešutu bilo najbolje da se sam makne s funkcije, prvo iz razloga što je sam za medije priznao da je udario svog nećaka, a drugo, šteti nama kao stranci. I treće, čovjek koji ima problema s porocima, kao što on ima, ne može obnašati takvu funkciju.”, kaže naš izvor.

Za kraj je prokomentirao i otkaz kojega je dobio Pešutov nećak, Karlo, nakon što je javno priznao što mu se dogodilo.

“I više je nego očito zašto je njegov nećak dobio otkaz. Mislim da fotografija s Indexa na kojoj su njegov bivši poslodavac, Jadranko Listica i Mario Pešut sve govori o tom slučaju”, za kraj će naš HDZ-ovac koji nas uvjerava da je Mario Pešut, što se politike tiče – pasé.

Obiteljski nasilnik Mario Pešut predstavlja Grad Zadar u dvije tvrtke i za to prima dodatnu naknadu

U međuvremenu, gradonačelnik Zadra odbija medijima danima odgovoriti na pitanje hoće li Mario Pešut i dalje predstavljati Grad Zadar u Nadzornim odborima Zračne luke Zadar i Lučke uprave Zadar u kojima Pešut, kao predstavnik Grada – prima mjesečnu naknadu.

 





Related Articles

Back to top button