IzdvojenoZADAR Sport

Pino i Denis jučer su po prvi put nastupili zajedno nakon 15 godina. Ovdje pročitajte kako su se braća pomirila uoči samog spektakla u Jazinama!

Tornadov spektakl kojim su sinoć napunjene legendarne Jazine obilježio je i jedan neobičan događaj, odnosno obljetnica. Naime, kako smo nakon manifestacije doznali, ovo je bio prvi zajednički nastup braće Pina i Denisa Maričića nakon punih 15 godina. Iako zvuči nestvarno, braća Maričić glazbeno su se razišli davne 2002. godine i od tada niti jednom nisu zajedno nastupili.

– Nakon veličanstvenih dana slave i ponosa: ‘Kupi ulaznicu ne idi na utakmicu’, Tornado za Lafa, predstavljanja igrača na Đilu, onda ovo što je lani bilo, 50. obljetnica Tornada na Forumu i koncerti pod legendarnim vodstvom Bore i Bute, ovo je bija neopisiv osjećaj, nemir u nama je proradila, brat i ja pomirili smo se u Jazinama prid sam nastup. Bez probe, bez ništa, hrpa emocija nakon dugo godina s bratom uz rame. U onakvoj atmosferi krenule su suze, jednostavno ne možeš se kontrolirati. Suze same liju. Teško je taj osjećaj opisati, to se mora doživiti. Što reći, fala mojim prijateljima Ivanu Grancariću Granci I Ediju Meštroviću koji su nas pratili. Veliko fala Tornadu na pozivu – kazao je Denis Maričić Dendo za ZADAR News i ZADAR Sport.

Njegov brat Pino, također je kazao kako je cijeli događaj doživio vrlo emotivno.

– Prvo su mi suze došle. Onda ka rafal iz mitraljeza dlake na ruci poskakale. Posli sjećanja sva koja sam u Jazinama doživio i za kraj kad sam vidija Tornado, onu dicu i mladiće, prijatelju, ponos koji se ričima nemože opisati je proša kroz mene. Kad su skandirali za braću Maričić prikrio sam suze. Mislim da nisam došao i da se nisan odazvao da bi to bilo nemoguće. Sramio bih se cijeli život. Eto prijatelju, upravo tako. Dite ulice bija i osta – kazao nam je Pino.

Pjesme koje su Pino i Denis otpjevali bile su: Pivaj Dalmacijo, Ajmo Šampioni, Zvona svete Stošije i Oči boje Lavande

Za vođenje cijelog spektakla pobrinuo se Igor Jelenić Toto, a oni glazbenici koji su jedini imali hrabrosti sinoć nastupiti u Jazinama bili su: Pino i Denis, Trio fešta, Frane Brajković, Duje Stanišić i Kraljice. Što se glazbenog dijela tiče, pjesma “Moja domovina” puštena je nakon što su predstavnici Tornada minutom šutnje odali počast poginulim braniteljima.

Foto: 057info





Related Articles

Back to top button