112ZadarZadne-Izdvojeno

Petra Atliju osam godina starija sestra ubila – štapom!

2228467Danas oko 09,30 sati, nakon telefonske dojave, u privatnoj kući u Donjem Srbu, policajci su pronašli mrtvo tijelo 62-godišnjaka. Ozljede na tijelu upućivale su na nasilnu smrt,  što je kasnije, neslužbeno doznajemo i potvrđeno.

ZDNews doznaje kako je nesretnog Petra Atliju ubila 8 godina starija sestra Jovanka – sa štapom!

70-godišnjakinja inače nije živjela u Srbu, došla je ovdje, kazuju nam sumještani, kako bi bratu pomogla oko papirologije za odlazak u mirovnu. Obzirom na imućnost, bila je skrbitelj šire obitelji. Dugo je živjela u Njemačkoj, a u posljednje se vrijeme bavila  turizmom oko Vodica.

U ovom malom ličkom mjestu Zadarske županije nesreća već duže vrijeme prati ovu obitelj.

„Kada je bio osnovnoškolac, Petar je ostao bez oka, nakon što ga je u bezazlenoj dječjoj igri kolegica ubola šestarom. Prava tragedija zadesila je Atlije prije dvije godine, kada im je na području Srba nestao brat. Pronađen je nakon 15 dana mrtav. Navodno se predozirao tabletama i alkoholom“ – priča nam jedan mještanin.

Alkoholu su, nažalost, bili skloni i Petar i Jovanka, te je upravo on, prema mišljenu ovdašnjih ljudi, glavi krivac ovoj tragediji.

„Oboje su često konzumirali alkohol, pa bi došlo do svađa i vike. Inače se nije čulo da imaju nekih drugih ozbiljnijih nesuglasica“ – kaže naš izvor.

Jovanka je, neslužbeno doznajemo, već prošla sudski proces zbog nasilja, nakon što je partnerau svađi ubola nožem.

Petar je iza sebe ostavio suprugu i dva sina.





Related Articles

Back to top button