112Zadne-Izdvojeno

Pedofilu koji je napastovao četvero djece na Voštarnici – 19 mjeseci zatvora

pedofil-jpgZbog kaznenog djela spolnog iskorištavanja djece mlađe od 15 godina, sutkinja Općinskog suda u Zadru Iva Lovrin 48-godišnjeg zadarskog beskućnika podrijetlom iz BiH osudila je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i sedam mjeseci.

Na teret mu se stavljalo da je napastovao četvero djece u listopadu prošle godine u neposrednoj blizini osnovne škole na Voštarnici. Nakon provedenih dokaznih radnji, sutkinja Lovrin proglasila ga je krivim i za svako djelo mu odmjerila po šest mjeseci bezuvjetnog zatvora, što je na koncu preinačeno u jedinstvenu kaznu od 19 mjeseci koju će ovaj, već osuđivani silovatelj i pedofil, provesti iza rešetaka.

Optužnica ga je teretila da je 13. listopada 2014. oko 16 sati došao u dvorište u Ulici Put Murata u Zadru gdje su se igrala djeca za koju je znao kako nisu navršila 15 godina i radi zadovoljenja svog spolnog nagona nad četvoro njih izvršio bludne radnje. Jednom muškom djetetu prišao je, posjeo ga sebi u naručje milovao po trbuhu i poljubio u obraz. Jednoj djevojčici potom je, usprkos protivljenju, pomogao da se uspne na stablo tako što ju je uhvati oko struka, podigao i poljubio u obraz, a potom je jednako postupio prema još dvije djevojčice što je kod sve četvoro djece izazvalo prepast.





Related Articles

Back to top button