112

Pakoštane: Provalio u automobil i otuđio mobitel i novac

 

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su tri teške krađe i tri  krađe. Evidentirano je petnaest prometnih nesreća u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira.

Teška krađa

Jučer je u mjestu Pakoštane, ul. Brune Bušića, nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil vl. 35-godišnjeg državljanina Slovenije te otuđio novac i mobitel. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 Jučer je u mjestu Biogradu n/m, nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil vl. 43-godišnjeg državljanina Mađarske te otuđio ruksak u kojem se nalazili mobilni aparati, digitalni foto-aparat i osobni dokumenti. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Jučer je na plaži između mjesta Pakoštane i Drage, nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil vl. 40-godišnjeg državljanina Njemačke odakle je otuđio novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 Krađa

Tijekom noći 03/04.08.2012. godine, na Pagu, ispred hotela, nepoznati je počinitelj sa parkirališta otuđio tri bicikla vl. 46-godišnjaka. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button