112

Otuđio metalna vrata vrijedna nekoliko tisuća kuna

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19 i 27-godišnjacima s benkovačkog područja, koje se sumnjiči da su potkraj travnja u Rašteviću kod Benkovca provalili u kuću u vlasništvu 50-godišnjaka te otuđili kućno kino, dva televizora i prijenosno računalo. Isti dvojac sumnjiči se i za provalu u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka iz Kule Atlagić kod Benkovca, iz rujna 2010. godine, kada su otuđili štednjak, hladnjak i dva madraca.

Protiv njih državnom odvjetniku podnijeta je kaznena prijava zbog  teških krađa.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz okolice Zadra kojeg se sumnjiči da je, potkraj veljače, u Privlaci provalio u prodavaonicu mješovite robe i otuđio cigarete, kavu, slatkiše i alkoholna pića vrijedne desetak tisuća kuna. Dio otuđenih predmeta prodao je 38-godišnjaku iz okolice Zadra.

Protiv 29-godišnjaka državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teške krađe, a protiv 38-godišnjaka zbog prikrivanja.

Krađa

Tijekom proteklog tjedna, u Ulici Ive Mašine u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio metalna dvorišna vrata u vlasništvu 67-godišnjaka vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog  krađe.





Related Articles

Back to top button