112

Otuđio izvanbrodski motor Yamaha vrijedan nekoliko tisuća kuna

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su dvije zlouporabe droga, dvije  teške krađe i šest krađa te jedno narušavanje javnog reda i mira. Evidentirano je četrnaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže i jedna lakše ozlijeđena.

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42 i 28-godišnjacima koje se sumnjiči da su početkom travnja u Vrsima kod Nina, uz prijetnju pištoljem, od 30-godišnje zaposlenice prodavaonice otuđili nekoliko tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je i sumnja da im je nakon počinjenja razbojništva pomoć pružio 29-godišnjak iz okolice Zadra.

Protiv sve trojice državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom poljskih državljana u dobi od 18, 19 i 22 godine koje se sumnjiči da su sinoć oko 19 sati u Ugljanskoj ulici u Zadru, iz kuće u vlasništvu 43-godišnjaka otuđili ručnu torbu.

Protiv svih troje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje 39-godišnjom njemačkom državljankom koju se sumnjiči da je tijekom proteklog vikenda iz kioska u Starigradu otuđila šest šteka cigareta Marlboro.

Protiv 39-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Teška krađa

Jučer u jutarnjim satima u Ulici Franje Petrića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u tri stana u vlasništvu 74, 57 i 27-godišnjakinje te otuđio manju količinu nakita novca u vrijednosti od nekoliko stotina kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krađa

Tijekom proteklog vikenda u Kruševu, predio Crna Punta, nepoznati je počinitelj, s brodice u vlasništvu 76-godišnjaka otuđio izvanbrodski motor Yamaha vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u večernjim satima u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj iz apartmana koji koriste talijanski državljani u dobi od 22, 23, 25 i 27 godina otuđio novac i zlatni lančić u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button