ZadarZadne-Izdvojeno

Omerka Šarić: “Kalmetu njegovi vozači uvijek vozaju i prave mu političku štetu, ali isto očekujem da podmiri sve troškove privatnog puta”

Omerka Šarić (Foto: Zadarski list)Dan nakon što je ZDNews.hr objavio vijest kako je Božidar Kalmeta radi privatne tužbe koju je podigao protiv Mijata Stanića (radi navodne klevete) otputovao u Zagreb sa službenim vozačem i automobilom Grada, iz Gradske uprave i Ureda gradonačelnika nema reakcija ni demnatija, što u pravilu znači da je sve napisano – istina.

Vijećnica SDP-a u Gradskom vijeću Grada Zadra, Omerka Šarić prokomentirala je za naš portal ovaj sramotan potez gradonačelnika kojime je isti oštetio gradski proračun, ali i sve građane Zadra na način da je o trošku svih nas, radi svog privatnog hira – otputovao u Zagreb.

– Očito je da je vozač sa službenim vozilom Grada Zadra putovao u Zagreb i kao slijepog putnika poveo Božidara Kalmetu. On nije znao ništa, njega njegovi vozači uvijek vozaju, prave mu političku štetu. Vjerujem da će uvidjeti, nakon što mediji objave, koja mu je politička šteta napravljena i da će u konačnici sam Kalmeta platiti svoje troškove, a što će ovaj put biti s vozačem, ne znam.

Vijećnica Šarić ne misli da će radi ovog nedjela gradonačelnik podnijeti ostavku

– U modernim demokracijama, posebno u pravnoj državi, postoje isti kriteriji za sve i oni koji rade ovakve i slične prekršaje odlaze radi manjih stvari s funkcija. Međutim, ja ne očekujem da će gradonačelnik Kalmeta podnijeti ostavku radi ovoga – za kraj će Šarić.





Related Articles

Back to top button