Zadar

OKRUTNA GOSPOĐA S MALE POŠTE: Ubila je prelijepu macu bacivši je sa zgrade!

Prije nekoliko dana u ulici Stjepana Radića kod “Male pošte” dogodio se nesvakidašnji, možemo slobodno reći i umobolan incident u kojemu je jedna starija gospođa bacila macu svog najmoprimca kroz prozor. Nesretna maca na mjestu je ostala mrtva.

“Poštovana redakcijo ZADAR News portala, javljam vam se s informacijom koja je zgrozila sve stanovnike ovog dijela grada koji su ili doznali ili vidjeli što se dogodilo. Naime, nekoliko ljudi je vidjelo jednu staru babetinu kako macu sa slike baca sa balkona, a maca je glavom i životom platila mentalne probleme frustrirane babe koja do podne mrzi sebe, a popodne cijeli svijet. Nadam se da ćete ovo objaviti i kako će toj babetini netko konačno stati na kraj”, stoji u potresnom pismu kojega je zaprimila redakcija portala.

Podaci osobe koja nam je poslala ovo pismo zajedno s fotografijama su autentični i poznati su redakciji.

Nadalje, osoba koja nam je poslala pismo navodi:

maca244“To je maca od najmoprimaca koji su iznajmili stan kod te babe. Ona je došla kod njih u kontrolu i pred njihovim očima macu bacila kroz prozor. Ona je rekla da ju je samo malo gurnula, ali to nije bilo tako. Uz njih u kući, bilo je tamo još svjedoka na ulici koji su sve vidjeli, ali nitko nije zvao policiju”, navodi u pismu naša čitateljica koja nam je i poslala sliku zgrade s koje je nesretna maca otišla u smrt, očito, radi poremećene osobe.

“Svi znaju o kojoj babetini koja iznajmljuje stanove se radi. To je zlo od žene”, navodi autor pisma.

Hoće li se netko odvažiti i pozvati policiju i prijaviti cijeli incident, ostaje nam za vidjeti.





Related Articles

Back to top button