IzdvojenoZadar

“Očekuje se da se jedino Robertino Dujela prijavi na javni natječaj za pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti”

Gradska uprava na čelu s novim gradonačelnikom Brankom Dukićem polako se ekipira, pa je tako logično da pojedinci koji su u mandatu Božidara Kalmete imali ključnu, pročelničku ulogu, u novoj konstalaciji snaga ipak istu ne obnašaju. Grubo i netočno bi bilo reći da netko tko ponovno ne bude izabran na istu funkciju ne uživa povjerenje gradonačelnika, a puno ozbiljnije i točnije bi zvučalo kako će taj netko, a u ovom slučaju se radi o aktualnoj pročelnici Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, Ivani Vanjak, ako ne prođe na novom javnom natječaju i ako podnese ostavku na svoju dužnost – biti raspoređen na neko drugo radno mjesto sukladno svojoj stručnoj spremni.

Očekuje se da se na novi javni natječaj za pročelnika prijavi samo Robertino Dujela

Kako doznajemo od izvora bliskog gradskim vlastima, uskoro bi se na dnevnom redu trebala naći i druga sjednica Gradskog vijeća na kojoj bi trebala biti predložena i izglasana nova sistematizacija, a nakon koje bi trebao biti raspisan javni natječaj za, između ostaloga, pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti. Očekuje se kako se na taj natječaj ne bi trebala javiti Ivana Vanjak, već bi za isto radno mjesto trebao aplicirati njen aktualni zamjenik, Robertino Dujela, koji je 1. lipnja 2016. imenovan zamjenikom Ivane Vanjak.

Dugogodišnji predsjednik NO Vodovoda i međunarodni nogometni sudac

Ono što javnost o Dujeli zna je podatak kako je isti godinama predsjedavao Nadzornim odborom Vodovoda, dok je u sportskim vodama izgledni budući pročelnik poznat kao međunarodni nogometni sudac. Podsjetimo, Dujela je jedan od rijetkih iz Hrvatske koji posjeduje međunarodni UEFA certifikat, a kao 38-godišnjak bio je pozvan da sudi na Europskom nogometnom prvenstvu.





Related Articles

Back to top button