ZadarZadne-Izdvojeno

VIDEO – NOVINARI OPET U ARBANASIMA – I više je nego izvjesno da će Livakovića ubrzo ‘odvesti’

Zdravko Livaković (Foto: Zadarski list)
Zdravko Livaković (Foto: Zadarski list)

<<< NAJNOVIJE VIJESTI O AFERI HAC IZ SATA U SAT MOŽETE PRATITI NA OVOJ ADRESI >>>

Iskaz Josipa Sapunara, bivšeg financijskog direktora i člana Uprave HAC-a kako je novac izvučen iz te državne tvrtke davao na ruke bivšim državnim tajnicima Zdravku Livakoviću i Milivoju Mikuliću objavio je danas Jutarnji list.

Prema najnovijim informacijama, uhićenje Zdravka Livakovića trebalo bi se dogoditi vrlo brzo. Zato i ne čudi činjenica kako se drugi dan za redom zadarski novinari od ranih jutarnjih sati nalaze se u Arbanasima, ispred zgrade u kojoj žive Božidar Kalmeta i Zdravko Livaković.

Spomenuti Milivoj Mikulić jedini se nalazi u inozemstvu. Naime, Kalmetin bivši pomoćnik i državni tajnik, trenutno nalazi na radu u Rumunjskoj gdje u sklopu određenih građevinskih radova, odrađuje posao za američku tvrtku Bechtel – potvrdio je za ZDNews.hr izvor blizak cijelom slučaju izvlačenja novca iz HAC-a.

– Pitanje je samo trena kad će se istražni organi odlučiti na potez odvođenja Livakovića. To bi se moglo dogoditi danas, ali ako se i ne dogodi, siguran sam da će do kraja tjedna Livaković završiti u zatvoru. Isto tako treba uzeti u obzir i činjenicu da se Mikulić nalazi u inozemstvu, što ometa cijelu priču, ali mislim da ni tu neće biti većih problema jer s on mora odazvati pozivu organa gonjenja – kazao je ZDNews.hr-u izvor koji je želio ostati anoniman.

Livaković i pantomima

Iako odbija davati izjave, a razgovara s novinarima, zanimljiv je bio jučerašnji susret novinara HRT-a i Zdravka Livakovića. Ukoliko već niste, pogledajte  kako je Livaković reagirao nakon što ga je novinarka upitala za kratak komentar.

<<< NAJNOVIJE VIJESTI O AFERI HAC IZ SATA U SAT MOŽETE PRATITI NA OVOJ ADRESI >>>





Related Articles

Back to top button