Novi trener Košarkaškog kluba Zadar je Ante Matulović

4

“Klupska legenda Ante Matulović novi je trener prve momčadi Zadra! Odlučio je to Nadzorni odbor kluba na večerašnjoj sjednici u Jazinama.

Ante Matulović je bio moj prijedlog za trenera i drago mi je da je Nadzorni odbor podržao njegov izbor. Riječ je o klupskoj legendi, treneru koji je dugo godina u sustavu, radio je u svim selekcijama i dobro poznaje situaciju u klubu. Zaslužio je prigodu i vjerujem da ima dovoljno znanja i iskustva te da će uspješno voditi našu pomlađenu momčadi u novoj sezoni, istaknuo je sportski direktor kluba Branko Skroče.

Kakvu momčad Zadra možemo očekivati u novoj sezoni?

Mladu i poletnu, što ne znači da će nam ambicije biti manje. Strategija kluba je da u novoj sezoni pružimo priliku našim mladim igračima koji su protekle sezone bili mahom na posudbi po drugim klubovima, a marljivo su trenirali tijekom ovog ljeta. Matulović ima veliku volju raditi s tim igračima i smatram da oni mogu dosta napredovati pod njegovim vodstvom. Vjerujemo u njih, njihov talent i rad te očekujemo puno značajniji doprinos domaćih igrača u dobrim igrama tijekom nove sezone. Oni će igrajući hrvatsko prvenstvo i ABA ligu pokazati koliko možemo na njih računati u budućnosti. Stručni stožer ćemo definirati u sljedećih nekoliko dana u dogovoru s novim trenerom. Za sada je sigurno da u stožeru ostaje pomoćni trener Franko Sterle koji je odlično radio svoj dio posla i dobro surađivao s Matulovićem, dodao je Skroče.” – stoji u klupskom priopćenju.

Izjavu Branka Skroče poslušajte ispod ovog teksta.

SHARE

Comments are closed.