KulturaZadarZadne-Izdvojeno

Nova projekcija filma ‘Mali div’ sutra na Forumu

Branimir_Cakic_i_Igor_Goic_1338359441Zbog velikog interesa javnosti prvi zadarski igrani film Mali div će nakon premijere koja je održana u HNK, biti prikazan i na Forumu u petak u 22 i 30 sati, potvrdili su nam organizatori.

Film je doživio pozitivne reakcije onih koji su ga pogledali, a kako nam je rekao Brane Čakić, ovoga puta neće biti problema s razumijevanjem dijaloga, jer u kazalištu je bilo manjih problema s ozvučenjem.

Film koji je u potpunosti ‘zadarski proizvod’ redateljski je prvijenac Igora Goića, a scenarij je napravio Brane Čakić. U filmu se pojavljuju mnogi poznati i manje poznati Zadrani, a glavne uloge pripale su Eniu Meštroviću i Paoli Slavici.

Za one koji film još nisu stigli pogledati valja reći kako je Mali div velika priča o lokalnom ridikulu, po zanimanju grobaru, a šire znanom kao amaterskom trkaču na duge staze čije fobije prerastu u tešku opsesiju te mu život dovode do potpunog rasula, ali ponajviše narušava život njegove najveće ljubavi, i kćerke Kone. Nakon što mu kćer teško oboli, on odluči sakupiti novac potreban za operaciju i to maratonom od Zagreba do Zadra putem kojeg bi skupljao priloge dobrih ljudi.

Karte se mogu nabaviti na Forumu danas i sutra od 18 sati.
Forum film festival tako će biti i zatvoren prikazom Malog diva.





Related Articles

Back to top button