GalerijeVijesti

Nikoga nisam željela oštetiti, ljetujem na Silbi, dečko mi je odavde, srce me vuče Zadru

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Vijest da je nova Miss Zadarske županije dvadesetogodišnja Zagrepčanka Anja Bijelić, izazvala je bujicu negativnih komentara. Naravno ne osobno protiv ljepotice čija silueta apsolutno zaslužuje biti na tronu, već zbog činjenice da je Anja rođena i živi u Zagrebu.

I sama je tužna kada čuje komentare ovoga tipa, osobito one zlobne kojih, uvjerila se, ima. Namjera joj nije bila nikoga oštetiti i vjeruje da to i nije učinila.

LJETUJE NA SILBI 

 „Sve je krenulo tako da sam slušala lokalni radio dok sam boravila u Zadru i čula poziv za casting za miss. Pogledala sam službenu web stranicu i vidjela da se mogu prijaviti u bilo koju županiju ukoliko imam državljanstvo RH. Smatram da nisam nikog oštetila niti sam imala tu namjeru, već sam se prijavila iskreno, a uopće se nisam nadala da ću proći, kamoli pobijediti.“ – kaže Anja koja ima poveznice sa Zadrom – ljetuje na Silbi, a i ljubav je vuče našemu kraju.

 „Zadar jako volim, ljetujem na Silbi dugo, tako da volim jako taj kraj dolje. Dečko mi je odavde tako da, vjerujte mi, srce zaigra svaki put kad idem“ – kaže Anja.

 POTPORA KOLEGICA S NATJECANJA 

“Veliku potporu dobivam od dolje, ali svjesna sam da ima onih koji će uvijek osuđivati. Ja njih neću, jer nisam takva, ali svima obećajem da ću ponosno predstaviti Zadarsku županiju u finalu Miss Hrvatske. Osobito mi je drago da me prekrasne djevojke koje su bile samnom na pripremama i s kojima sam se divno sprijateljila, zovu svako malo i kazuju mi da se ne obazirem na zle jezik“ – zaključuje Anja.





Related Articles

Back to top button