NEVJEROJATNO: Mario Pešut priznao da je istukao nećaka, a Visoki prekršajni sud u Zagrebu ukinuo prvostupanjsku presudu i naredio novo suđenje!

12

Pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb u Gradu Zadru, Mario Pešut udario je svog nećaka. Potvrdio je to Pešut prije dva dana u telefonskom razgovoru za ZADAR News dok je čekao službeno uručenje rješenja Višeg prekršajnog suda u Zagrebu na žalbu koju je uložio povodom nepravomoćne presude prema kojoj je prošle godine osuđen zbog obiteljskog nasilja.

Ujedno nam je tada kazao kako, ukoliko bude pravomoćno osuđen, neće istupiti iz HDZ-a, Županijske skupštine, Nadzornih odbora Lučke uprave Zadar i Zračne luke Zadar.

Ipak, unatoč Pešutovom priznanju kako je udario svog nećaka, paradoksalno, Sud u Zagrebu prihvatio je njegovu žalbu i poništilo presudu pa će se suđenje ponoviti u Zadru. 

 

Komentari

komentari

Podijeli objavu

12 Komentari

 1. Mario je dobar , vrijedan i odan Donov kompanjon .Nedamo Marija i braniti ga treba svim srestvima Šefe .

 2. Ljudi moji nije u Jugi Zastavniku bilo lako ,moro je slušati druga Jusufa koji ga je natjero da se po mraku penje na vrh dizalice u Marini i skine Hrvatsku zastavu ? Ja ga nebi puino osuđivo jer je čovik moro čuvati svoje radno misto a mi stariji dobro znamo ko je bio njegov šef drug Jusuf?

 3. Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

 4. kredit! kredita!! kredit!!!Jeste li u potrazi za renomiranim i akreditirani privatni kredit tvrtka koja nudi kredite za životna prilika.Nudimo sve vrste kredita u vrlo brzo i jednostavan način, Potrošački krediti, auto krediti, hipotekarni krediti, Studentski krediti, poslovni krediti, investicijske kredite, dug konsolidacija i još mnogo toga.Te odbačene od strane banaka i drugih financijskih institucija?Treba ti konsolidacije kredit ili hipoteku? Ne izgledaju više kao da smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti.Mi posuditi sredstva za pojedince i tvrtke koje trebaju financijsku pomoć po stopi od 2%.Nema socijalno potrebna i nijedan kreditni ček potrebno, 100% zajamčeno.Želim koristiti ovaj medij da vas obavijestiti da smo pružiti pouzdan i podrška pomoć i rado će vam ponuditi kredit.Onda nam pošaljite e-mail na: (anitagerardloanfirm@gmail.com) za podnošenje zahtjeva za kredit

 5. Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li zabrinuti za svoju tvrtku i trebate vam zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

 6. Izlazite iz financijske krize .. dobili dobro, osigurani, zajmovi i povoljni krediti ovdje, u SAD-u .. dođite k nama da bismo došli k vama ..

  Naša ponuda iznosi samo 4% .00 za određeno razdoblje od 48 mjeseci.

  Naša ponuda vrijedi za sljedeće kategorije:

  * Osobni krediti:

  * Poslovni krediti:

  Moramo vam odgovoriti. Postoji kontakt putem kojeg možete doći do nas: maverickinvestment02@gmail.com

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here