112

NAMJERNO IZAZVALI TEŠKU PROMETNU Htjeli izvući novac od osiguranja, zaradili kaznene prijave!

Dvojica Zadrana smislila su način kako prevariti policiju i osiguravajuću kuću – smisliti i realizirati sudar automobilima, napraviti na vozilima značajnu štetu, pa u džep staviti novac od osiguranja. Međutim, istragom je utvrđena istina, pa su umjesto novca dobili . kaznene prijave.

Zadrani, 30-godišnji vlasnik luksuznog mercedesa CLS 500 i 32-godišnji vlasnik VW passata, dogovorili su se kako će u Ulici Miroslava Krleže 32-godišnjak passatom ići u rikverc iz sporedne ulice, a onda će na njega naletjeti mercedes i snažno ga udariti. Tako su i učinili, a vozač passata čak je otišao sa mjesta nesreće, pa su policiji slagali da je automobil vozila njegova supruga (27), koja je inače i vlasnica passata.

Nakon „teške prometne“ napravljen je očevid, šteta je procijenjena na više od 100.000 kuna, no osiguravajuća kuća posumnjala je u istinitost ove nesreće. Od policije su zatražena dodatna istraživanja, a kuća je angažirala i svoje vještake, te je dvojac uhvaćen u prevarantskoj namjeri u kojoj je sudjelovala i supruga 30-godišnjaka, te su svi troje zaradili kaznenu prijavu.

Ova dvojica Zadrana su inače po struci autolimari, no ne rade taj posao.

Autor: Zadarski.hr





Related Articles

Back to top button