ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Na Višnjik dolaze Bodiroga, Fučka, Tanjević, Rađa…

2Gregor Fučka, Dino Rađa, Mirko Novosel, Dejan Bodiroga, Bogdan Tanjević, Petar Skansi, Rato Tvrdić, Ljerka Ćosić, Damir Šolman, Aleksandar Petrović i zlatna generacija zadarskih košarkaša iz sezone 1974/75 samo su dio uzvanika koji će svojom nazočnošću uveličati košarkaški turnir Zadar Basketball Tournament. Od 18. do 21. rujna u dvorani Krešimira Ćosića šest će se momčadi, od kojih su četiri sudionici Eurolige, boriti za naslov prvog pobjednika turnira.

Galatasaray, Fenerbache, Cedevita, Alba, Darussafaka i Zadar i čak 16 igrača koji su nastupili na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu jamče istinski košarkaški spektakl kojeg će svojim nastupom začiniti popularne ljubljanske plesačice Zmajčice.

Prepoznali su to i novinari. Organizatori su do sada zaprimili 104 zahtjeva za akreditacije. Osim novinara lokalnih novina, portala, radio postaja i televizija svoj su dolazak najavili pripadnici sedme sile iz Šibenika, Splita, Zagreba, Čačka, Njemačke, Turske… Dolazi i velik broj menadžera i skauta.

Turnir u Zadru pohodit će i predstavnici Eurolige. Oni dolaze procijeniti ima li u Zadru organizacijskih mogućnosti za domaćinstvo Euroleague Junior Tournamenta za sljedeću godinu.

I vodstvo ABA lige stiže u Zadar. Za vrijeme trajanje turnira u ‘najkošarkaškijem gradu na svitu’ održat će se Skupština ABA lige, a turnir neće propustiti niti vrh Hrvatskog košarkaškog saveza.

Veliko je zanimanje i među zadarskim navijačima koji će imati prigodu prvi puta vidjeti kakvu momčad je Zadar pripremio za novu sezonu.

Ulaznice za Zadar Basketball Tournament prodaju se po cijeni od 40 kuna za dnevnu ulaznicu za tribine (dvije utakmice, finalni dan tri utakmice), a paket ulaznica za četiri dana (devet utakmica) je po cijeni od 130 kuna. Dnevna ulaznica za tribinu obiteljski VIP može se osigurati po cijeni od 50 kuna, a paket ulaznica za 160 kuna.

Prodajna mjesta:

Agencija Aquarius (Nova vrata b.b.) svaki od 7.30 do 21 sat

Agencija Terra Travel (Matije Gupca 2a) svaki dan od 8 do 21 sat

Narodni trg (ispred Gradske lože) od 18. do 21. rujna od 9 do 14 sati

ŠC Višnjik (Splitska 3) od 17. do 21. rujna od 10 sati nadalje.





Related Articles

Back to top button