112Zadne-Izdvojeno

Mladić se bori za život nakon pada s bedema

dom zdravlja hitna pomocPokraj oštećenog automobila na parkingu u Ulici Krešimira Ćosića jučer nešto poslije 4 sata pronađen je teško ozlijeđeni mladić koji je s ozljedama opasnim po život prevezen u OB Zadar. Prema svemu sudeći pao je s bedema, s visine od 13,5 metara na automobil marke Peugeot zadarskih registarskih oznaka te na asfalt.

Prema dokumentima koji su pronađeni kod njega, radi se o 24-godišnjem državljaninu Norveške koji je prije Zadra boravio na splitskom području. Razlozi zbog kojih je mladić pao s bedema još uvijek se utvrđuju, a njegov nestanak još nije prijavljen. Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske kazao nam je kako je istraživanje još u tijeku.

Kako smo saznali, mladiću je pri dolasku u bolnicu izvađena krv te će se potražiti tragovi alkohola i opojnih sredstava. Doznajemo da je mladić bio prijavljen na splitskom području te da još nije poznato kada je došao na zadarsko područje. Policija je kod njega pronašla dokumente, no u besvjesnom je stanju. Zasad još uvijek nitko nije prijavio njegov nestanak.

Još uvijek nije poznato ni što je Norvežanin radio na zadarskim bedemima, ali nažalost, ovakve nesreće nisu nepoznanica u Zadru, posebno u sezoni. Prošle godine s bedema je pala 25-godišnja Britanka, nakon nje 16-godišnjak koji je na zidiću s društvom ispijao alkohol, a u veljači je pala zadarska studentica i ozlijedila kralježnicu.





Related Articles

Back to top button