ZadarZadne-Izdvojeno

Ministar Hajdaš Dončić za ZDNews.hr: “Davor Škibola novi je ravnatelj Županijske lučke uprave”

Foto: Zadarski list
Foto: Zadarski list

Ministar prometa i pomorstva Siniša Hajdaš Dončić još nije dao, a niti uskratio suglasnost na izbor Davora Škibole za ravnatelja Županijske lučke uprave, vijest je ovo koju su prenijeli neki zadarski mediji tijekom današnjeg dana. Iako su neki pokušali doći do izjave ministra, to im nije uspjelo. Ipak, redakcija portala ZDNews.hr uspjela je doći do odgovora ministra Hajdaša Dončića koji je za naš portal kazao kako protiv imenovanja Škibole nema apslutno ništa.

– Gospodina Škibolu je izabralo Upravno vijeće na provedenom javnom natječaju, a dokumentacija koja je pristigla je valjana i ne postoji nikakav razloga da izabrani gospodin ne bude potvrđen na spomenutoj funkciji. Davor Škibola može se slobodno smatrati i službeno ravnateljem Županijske lučke uprave, a moju suglasnost dobit će u narednim danima – kazao je Hajdaš Dončić za ZDNews.hr

Nepotrebne tenzije iz Zadarske županije

Još jutros, nepotrebno, svojom izjavom ‘na nož’ reagirala je županijska pročelnica Milena Ikić, predsjednica UV ŽLU, koja je kazala kako je ‘čudna ta centralizacija’, ne znajući očito kako je u pitanju proces koji traje i koji će, prema riječima ministra, biti riješen kroz par dana.





Related Articles

Back to top button