ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Marko Pupić Bakrač sazvao pressicu radi očajnog stanja u KK Zadar

Marko Pupić Bakrač
Marko Pupić Bakrač

Gradski vijećnik Akcije Mladih i donedavni kolumnist portala ZDNews.hr, Marko Pupić Bakrač medijima je poslao priopćenje kako će sutra s početkom u 10.30 sati ispred spomenika Krešimiru Ćosiću na Višnjiku, održati pressicu. Kako doznajemo, na istoj će se Pupić Bakrač očitovati o katastrofalno lošem stanju u klubu, kao i njegovom nesposobnom vodstvu.

Evo dragi prijatelji još jednom krećem u juriš na barikade, bastion HDZ-ovog lopovluka i kriminala. Za sutra sam sazvao konferenciju za novinare u 10:30 sati ispred dvorane Višnjik – objavio je Marko Pupić Bakrač na svojoj Facebook stranici.
Podsjetimo, KK Zadar je prije dvadesetak dana predstavio Antu Nazora kao trenera koji će klub povesti u novu sezonu, da bi sutradan ista vijest bila demantirana. Isto tako, prije dva dana je za trenera na pressici predstavljen Rado Trifunović, da bi u jučerašnjem ekskluzivnom razgovoru za ZDNews.hr Trifunović kazao kako ipak neće preuzeti klupu Zadra.

Blamaža i sramota koju nesposobni Nadzorni odbor i vodstvo kluba priređuju navijačima u posljednje vrijeme, očito je i više nego dovoljan razlog da se barem netko trgne, drzne i obrati javnosti. To će sutra učiniti Marko Pupić Bakrač. Hoće li navijači biti sljedeći, pokazat će vrijeme.





Related Articles

Back to top button