ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Marko Pupić Bakrač Nadzornom odboru: “Smijenite Borisa Skroću”

Marko Pupić Bakrač
Marko Pupić Bakrač

Gradski vijećnik u Gradu Zadru, Marko Pupić Bakrač, zatražio je od direktora KK Zadar, Borisa Skroće, da ponese ostavku na svoju dužnost. Cijelo priopćenje, kao i popratnu dokumentaciju koju nam je dostavio Pupić Bakrač, prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

s obzirom na ozbiljnost situacije postavio sam gradonačelniku i direktoru KK Zadar pitanja na koje nisam dobio odgovore. Nakon obmanjivanja vijećnika od strane direktora Borisa Skroće o stanju u klubu, zatajivanja podatka o blokadi računa i dovođenja kluba u bezizlaznu situaciju tandem Skroće-Kalmeta nastavlja sa  igrama lud,zbunjen na žalost ne i normalan jer takvih u ovoj igri nema.
Gradonačelniku sam postavio dva pitanja na koja mi uopće nije odgovorio nego je proslijedio Borisu Skroći da odgovori na njih umjesto njega. Direktor kluba nije odgovorio  na pitanja koje sam postavio gradonačelniku a ni na ona koja sam postavio njemu već mi šalje dopis sa sasvim nekim desetim odgovorom.
Poslije svega ovoga kristalno mi je jasno da se sudbina kluba nalazi u rukama dvojice totalnih diletanata, doduše za Kalmetu mi je to bilo jasno i mnogo prije.
Na potezu je NO kluba koji mora odgovoriti na moj zahtjev za smjenu direktora Borisa Skroće. Vidjet ćemo da li će članovi NO postupiti oportunistički po sistemu ne talasaj ili će donijeti jedino ispravnu odluku o smjeni direktora koji ne poštuje najviše demokratsko tijelo lokalne samouprave i kocka se sa sudbinom KK Zadar.
Bilo kako bilo ovaj put se neće moći šutke prelaziti preko onoga što se događa sa KK Zadar, odluke će se morati donijeti . Točno će se  imenom i prezimenom znati tko je odgovoran za moguće posljedice, odnosno stečaj kluba.
U prilogu vam šaljem:
-zahtjev NO kluba za smjenom direktora
-pitanja gradonačelniku i direktoru od 09.02.2015 godine
-nebulozan odgovor direktora Borisa Skroće koji nema nikakve veze sa mojim pitanjima
                                                            Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra

Dokumentacija:

1. N.O KK Zadar

2. Odgovor direktora KK Zadar

3. Pitanja KK Zadar-Direktor

4. Pitanja KK Zadar-Gradonačelnik





Related Articles

Back to top button