IzdvojenoZadarZADAR Sport

Marko Pupić Bakrač još jednom se kandidirao za direktora KK Zadar

Nakon što prije četiri godine nije prošao kao kandidat za direktora KK Zadar, Marko Pupić Bakrač, izabrani Gradski i Županijski vijećnik (Pupić Bakrač morat će se uskoro odlučiti odlazi li u Gradsko vijeće ili Županijsku skupštinu, op.a) istakao je još jednom svoju kandidaturu za direktora KK Zadar. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

u ovom trenutku kada svi napuštaju brod koji tone i ne vidi se svijetlo na kraju tunela usprkos vrlo izvjesnoj mogućnosti da se sva krivica za nagomilane probleme i posljedice svali na mene  kandidirati ću se za direktora KK Zadar. Košarka je venama od djetinjstva , ne mogu mirno gledati nadolazeću kataklizmu a da ne pokušamo nešto poduzeti. Mnogi su me odgovarali od ovog kako oni kažu samoubilačkog čina. No jednom prilikom je bivši predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega ustvrdio da nikada u životu nije vidio tvrdoglavijeg čovjeka.  Odlučio sam zanemariti sve savjete , nikoga ne poslušati pa ako i bude političko samoubojstvo neka bude baš ovako, na ovaj način.
Bezbolnih  rješenja nema ali racionalnih ima. Ona su jednim dijelom sadržana u našem predizbornom programu Deklaracija zadarskog preporoda. Više o našem viđenju rješavanja problematike, razvoju zadarske košarke i sporta uopće iznijeti ću  kada službeno otpočne kandidacijski proces.”




Related Articles

Back to top button