Zadne-Izdvojeno

Marko Pupić Bakrač: “Jedino ja ispunjavam sve uvjete za direktora KK Zadar, dok se pojedini kandidati za tu funkciju kazneno procesuiraju”

Marko Pupić Bakrač
Marko Pupić Bakrač

Kandidature za direktora KK Zadar predalo je za sad, kako neslužbeno dozajemo, troje ljudi. Radi činjenice kako se na natječaju ne traži Uvjerenje o nekažnjavanju, vijećnik Gradskog vijeća Grada Zadra, Marko Pupić Bakrač, poslao je ZDNews.hr-u priopćenje u kojem iznosi te i neke druge podatke. U svom priopćenju Pupić Bakrač također navodi kako jedino on ispunjava sve uvjete za direktora KK Zadar.

Priopćenje prenosimo u cijelost:

– Predao sam svu potrebnu dokumentaciju za moju kandidaturu na mjesto direktora KK Zadar. Iz priložene dokumentacije vidljivo je da ispunjavam sve uvjete i puno više od toga. Naime imam Visoku stručnu spremu, više od tri godine rada na rukovodećem položaju, dva položena državno stručna ispita i European computer driving licencu. Niti jedan od mogućih kandidata koji se vrte po medijima ne posjeduje ni približno slične reference. Nemalo sam iznenađen činjenicom da se u natječaju traži samo Viša stručna sprema a ne Visoka kao i time da se uopće ne traži Uvjerenje o nekažnjavanju posebno s obzirom na to da se pojedini kandidati čije se ime spominje po medijima kazneno procesuiraju – kazao je za kraj Pupić Bakrač.





Related Articles

Back to top button