ZadarZadne-Izdvojeno

Lenko Ugrinić bit će novi direktor Nasada

leno_ugrini__1380098776Lenko Ugrinić, diplomirani ekonomista predložen je za mjesto direktora Nasada na današnjoj skupštini na kojoj je Grad Zadar zastupa Jure Zekanović.

Potvrdio nam je to danas gradonačelnik Božidar Kalmeta, gotovo slavodobitno što se ime novog direktora Nasada, do zadnjeg dana sačuvalo od javnosti.
Ugrinić  je bio na mjestu direktora Turističke zajednice Tkon bio do lipnja ove godine.

Kao HDZ-ov kadar on će preuzeti novo radno mjesto u Parku Vladimira Nazora gdje je sjedište Nasada,  1. listopada od dosadašnjeg direktora Hrvoje Grdovića.
Ugrinić je šest godina bio savjetnik za ugostiteljstvo i turizam pri Hrvatskoj obrtničkoj komori. S tog mjesta je otišao na vođenje TZ Tkon na otok s kojeg potječe.

Ugrinić je rođen 1962. godine u Zadru. U Rijeci je završio smjer vanjske trgovine na tamošnjem Ekonomskom fakultetu. Svoju karijeru je započeo kao koordinator marketinga u Mirni iz Rovinja, a po povratku u Zadar bio je financijsko-komercijalni direktor u Cenmaru. Dragovoljac i sudionik Domovinskog rata, navodi se u njegovoj biografiji povodom imenovanja Lenka Ugrinića za povjerenika jedne od zadarskih srednjih škola od strane Županije.





Related Articles

Back to top button