ZADAR Sport

Legendarni Veljko Petranović: Klubu sam pronašao sponzora, a onda je Boris Skroće sve upropastio. On mora pod hitno napustiti KK Zadar

Kada je prije dva dana Boris Skroće u svojoj izjavi za medije postavio pitanje “što su to navijači napravili za KK Zadar”, reakcije navijača nisu izostale. Osim što je izjava proglašena suludom i glulpom, jer sport se igra radi navijača, nije izostala ni reakcija bivšeg košarkaša, legendarnog grizlija, Veljka Petranovića.

U pismu koje nam je poslao, Petranović tvrdi kako je čak pronašao sponzora za klub, međutim Skroće se ne javlja i ne odgovara na pisma i pozive pa je ista suradnja nažalost propala zbog direktorove aljkavosti.

– Što reći na ovo? Bilo bi dovro nasmijati se i pitati Borisa Skroću što je on napravio za naš KK Zadar? Baš ništa. On treba podnijeti ostavku ili ga se hitno treba smijeniti. Navest ću osobni primjer. Moj odvjetnik i ja smo mu poslali dopis sa zamolbom da KK Zadar uplati iznos za moj radni staž, a ja bih sponzorski pokrio troškove da klub ne bude u minusu. To smo dogovorili krajem trećeg mjeseca i još nismo dobili odvovor. Znači, našao sam sponzora koji je i danas mogao biti u klubu i sponzorirati ga. Ali ovdje se očito radi o lijenosti gospodina Borisa Skroće. Ovo što on pota “što su navijači napravili za klub” je suludo. Evo, na primjer da nisu došli na utakmicu sa Šibenikom mi bi izgubili. Mi smo igrali košarku radi navijača. Kako smo mi igrali na parketu, oni su radili nabolje što znaju na tribinama i svi smo bili kao jedna velika familija.

Čestitao bih Tornadu na korteu i veličanstvenoj atmosferi na Trgu i mostu, ali i na navijanju u dvorani i privrženosti klubu”, kazao je legendarni grizli Petranoviću u razgovoru za ZADAR News i ZADAR Sport.





Related Articles

Back to top button