ZadarZadne-Izdvojeno

Laburisti: Nismo ničiji javni, a ni tajni partneri!

Zadar“Zadarske društvene i gospodarske prilike su nepodnošljive, a za to su krive isključivo dvije političke opcije – HDZ i SDP”, stoji u priopćenju što su nam ga poslali zadarski Laburisti.

– HDZ je u 23 godine plemenske politike na ključna mjesta gradskog sustava doveo neadekvatne ljude. Sustav ne radi, a to će vam reći bilo koji od 13.000 nezaposlenih, to će vam reći i stanovnici Ričina koji se guše u nesnosnu smradu, to će vam reći naši otočani koji usred ljeta imaju problema s dotokom pitke vode, zatim roditelji mališana koji plaćaju jedan od najskupljih vrtića u državi, korisnici socijalnih stanova kojima se zimus nisu plaćali troškovi ogrjeva i svaki navijač najslavnijeg kluba u Europi kojeg su doveli pred stečaj. To su stvarni problemi, stvarnih ljudi, i mi ćemo na njih posebno obratiti pozornost”, kažu Laburisti, po kojima je SDP “vječna oporba o čijim se aktivnostima nema što previše govoriti, jer ih nije ni bilo, a svojom su pasivnošću i prešutnim odobravanjem još i krivlji za trenutno stanje”.

Laburisti opovrgavaju “insinuacije koje proizlaze iz nedavno objavljenog videouratka u kojem se Laburiste etiketira kao HDZ-ove tajne koalicijske partnere”.

– Mi nismo ni njihovi, ni ničiji javni, a ni tajni koalicijski partneri. Postizborne koalicije u Gradskom vijeću nas ne zanimaju! Predodredili smo se biti kvalitetna opozicija”, stoji u dopisu zadarskih Laburista.





Related Articles

Back to top button